Eu am router pe Fiberlink 2 in doua apartamente si merg amandoua fara probleme: Linksys WRT160N si D-Link DI-524.

Quote Originally Posted by Pisboy View Post
Cum? Pai eu la 70 de lei care ii dau la RDS in Bacau nu am decat canale SD + net pe cablu+ stick cu internet limitat si telefon fix.Eu nu am programe HD.
Am fost la ei intr-o perioada sa trec pe un abonament cu viteza mai mare la net si mi-au zis ca il am pe cel maxim.

Oare ar trebui sa ma duc sa cer recevierul pentru canale HD ? o fi inclus in abonament ?
Intreaba la casierie, in mod normal daca ai cablu digital ai si canale HD disponibile. Receiver-ul e 10 lei / luna parca. Canalele in sine sunt gratuite, daca ai tuner HD la televizor, le prinzi fara probleme (nu sunt codate) fara sa mai inchiriezi echipament de la ei.

Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
Cred ca AndyZ receptioneaza si posturile HD pentru ca tuner-ul integrat in LCD-ul lui este de tip DVB-T/ -S de generatie noua (asa cum se intampla, de altfel, si in cazul meu). Si Tv-urile ceva mai vechi aveau receptoare DVB-T integrate insa nu toate suportau update firmware pentru codificarea transmisiilor ceva mai recente. Incearca o cautare noua a programelor, poate cine stie...
Nu cred ca alea sunt tunerele pentru HD. DVB-T parca e pentru semnale terestre, iar -S pentru semnale prin satelit.
Alea HD sunt FreeView si FreeSat.