Mare maestru, am si eu o intrebare: se poate face ceva ca pe viitor sa fim anuntati care sunt titlurile la care limba (sau limbile) copertilor, a manualului, a addon-ului de Xbox Live si orice altceva extra... sunt in ceva indescifrabil? Bon, am inteles ca in limba romana e mai greu (si nici nu-mi doresc, desi pe undeva scrie la lege ca toate produsele trebuie sa aiba o mica traducere in romana). Dar nici in engleza mai oameni buni? Deci eu ca si colectionar, in secunda doi am vrut sa arunc cu jocul de pereti. Il asteptam cu nerabdare si mi-ati taiat sincer tot cheful... Manual in maghiara, in greaca... cartonul pentru addons in slovena, greaca, ungara sau ce mama masii mai e pe-acolo... de nu stiu ce/cum instalez (o fi ingame, o fi inainte, o trebui sa ghicesc prin ce meniu trebuie sa activez ceva extra... poate trebuie sa ma inregistrez undeva)...

Eu inteleg ca suntem romani, si mai fraieri asa cateodata... dar sa ajungi sa dai 300 RON pe un joc care e facut pt. unguri sau mai stiu eu ce natie, e un pic exagerat. 300 RON ca sa stau pe google translate sa incerc sa inteleg ce scrie pe editia Collectors. Stii ca nu ma supar usor, dar de data asta chiar mi-a sarit un pic capsa. Puteati sa scrieti si voi la descriere "Bai amaratilor, vedeti ca e in greaca. Nem tudom english!", si stiam o treaba. Acum instalez jocul... sper ca el sa fie in engleza. Macar atat... ca altfel vi-l innapoiez cu drag. Chiar si cu jocul in engleza va ajunge rapid la vanzare... asa ceva nu poate tine un colectionar (decat daca e probabil ungur, slovac sau grec).

Sorry, dar mi-am spus pasul. Si sper ca asa ceva sa nu se mai intample, sau daca se intampla, macar sa fim anuntati.
Thx for listening!