Quote Originally Posted by RaverX View Post
muggs, probabil difera de la oras la oras, aici serviciile UPC sunt oribile, viteza la net e execrabila. Insa eu sunt extrem de multumit de ce-mi ofera RDS si daca tot ai adus vorba si mie mi-au dat telefon mobil si receiver HD de la ei, sa nu crezi ca am cumparat eu. Plus stick Internet USB (poti sa-l folosesti oriunde au ei acoperire pe lapotop sau computer), plus Internet 3G gratuit. Minutele de telefonie nu stiu exact cum sunt, parca 500 in retea si 50 in alte retele, ideea e ca depasesc cu mult (vorbesc si 3-4 ore/zi cateodata) si nu platesc mai mult de 100-110 max pt tot.
Banuiesc ca ai un abonament facut acum ceva timp in urma. La fel si eu am acasa. Receiver HD, 3 telefoane mobile,fix,modem internet mobil, internet, full cablu, etc. Dar ia du-te acum la ei si fa un abonament....Am fost eu acum 3 zile si mi-am facut un abonament pe firma pentru locatia unde lucrez. Mi-au zis ca imi dau si telefon fix si mobil si stik de internet. Toate gratis. Numai ca nu le au pe stoc si nici nu stiu cand le vor avea. Oricum in viitorul apropiat au zis ca nici o sansa. Plus ca internetul pe fir care mi l-am pus la servici e de groaza. Merge la fel ca internetul pe modem mobil. Si mai e si o groaza de bani.