Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
24-09-2011 14:57 #7577 SP
VIP Member

Originally Posted by
SirAndrew
cine garanteaza ca nu e si cartea aia?
*ma intreb totusi, daca acum se cunosc, de ce nu se afiseaza aceste informatii pe site?
90% din cei care au comandat Forza 4 nu citesc acest topic si or sa va considere probabil neseriosi. Am scris deja ca se va informa telefonic acest aspect pentru fiecare dintre cei care au precomandat.
---------- Post added 24-09-2011 at 02:59 PM ----------

Originally Posted by
Axeaxel
RvsS.. sa inteleg ca la Forza carticica cu care vine Limited si anume asta “Cars of Forza Motorsport 4 Presented by Top Gear,” a gorgeous 96-page volume written by the editors at Top Gear.
Am intrebat despre acest lucru si revin cand am informatia.
---------- Post added 24-09-2011 at 03:00 PM ----------
gvingi76 - la pretul din precomanda ta. Precomanda garanteaza intotdeauna cel mai bun pret.