Quote Originally Posted by gugukalimero View Post
Problema jucatorilor care s-au dat batuti repede de Demon's Souls a fost ca s-au obisnuit ca jocul sa ii tina de manuta si sa faca cel putin jumate din munca pe care ar trebui sa o faca player'ul (vezi Assassin's Creed II ). Run-and-gunn'erii si hack-and-shash'erii s-au lasat imedait ce si-au dat seama ca ei trebuie sa joace jocul si nu invers.

Imaginati-va jocul ca si o operatie pe creier Trebuie sa fi atent la fiecare pas (literalmente), sa incerci sa te astepti de la orice, sa iti calculezi fiecare atac, fiecare block etc. Sa te impaci cu ideea ca nu exista "trash mobs" si ca fiecare "trash mob" are o sansa bunicica sa te omoare daca nu esti atent.

Eu de exepmlu am terminat mai tot Demon's Souls in soul form, faptul ca reinviam dupa ce omoram un demon-boss o luam ca pe o rasplata! Gandeste-te ca health bar'ul din soul form e cel normal si ca in physical form ti se dubleaza si nu invers.
Hai ca nu e chiar asa de greu... majoritatea celor care s-au lasat cred ca s-au lasat dupa primul nivel, datorita a ceea ce descrii mai sus (cu asta sunt de acord).

Dar se schimba totul dupa primul nivel. Poti sa farmezi linistit in 4-1 parca (scheletii aia lasa o groaza de souls si nu sunt chiar asa de greu de omorat, daca ai invatat deja sa tii scutul sus si sa te feresti de atacuri), unde gasesti si o arma fenomenala pentru inceput (Crescent Falchion parca) plus un scut foarte bun (ala de iti da health regen, uit cum ii zice) si de acolo jocul devine piece of cake.
Unde mai pui ca poti sa summonezi 2 blue phantoms si sa-i lasi pe ei sa faca totul.
Mai adauga si Greater Protection parca ii spunea la spell si deja devine "usor"

Si in plus, pentru cei care au jucat si au terminat Demon's Souls, Dark Souls nu o sa li se mai para la fel de greu. Deja stii ca fiecare arma are un attack pattern diferit si cum sa-l folosesti, ca trebuie sa ai grija la stamina, ca nu e bine sa fii encumbered ca sa poti sa dai roll, etc....

Ah, si inca o chestie. Lucrul desptept de facut, era ca sa joci tot timpul in soul form. Dupa ce bateai un boss te duceai in Nexus si te sinucideai. Asta ca sa poti sa faci Perfect White World Tendencies, si sa nu fi invadat.