Intr-o tara in care pirateria e in floare, putini aleg sa isi cumpere jocuri originale.
Galeria jocurilor pentru Wii este destul de mare, dar foarte putine merita jucate, din diferite motive, cel mai intalnit fiind controalele proaste (de exemplu Wario Land: Shake it!, daca vedeti jocul ala fugiti ca de ciuma) si ar costa foarte mult sa iti cumperi orice joc care ti se pare bun.
Dupa cateva luni de wii ( si in jur de 10 ani de Nes) aceasta este lista care (cred eu ca) contine jocurile care merita cumparata.

Primul joc pe lista este unul dintre cele mai bune jocuri horror, da ai ghicit, Resident Evil 4 este un joc care trebuie sa il ai, avand un storyline plin de actiune care te va tine atasat de Wiimote pentru 12-15 ore si dupa diferite moduri de joc.
Urmatorul joc pe lista este un sequel cu desfundatorul de toalete italian preferat al oricui, Mario Mario in Super Mario Galaxy 2, un joc care e considerat de multi ca cel mai bun joc de wii.Atentie, mai bine cumperi SMG 2 si il completezi cu toate stelele decat sa iei SMG.
In urmatorul joc, Mario Mario( si fratele lui, Luigi Mario) se intorc in cele 2 dimensiuni, cu New Super Mario Bros, oferind pe langa cele 8 lumi ca orice joc din serie un sistem de colectionat "Star Coins" si un World 9, care va va lua minim cat primul run al jocului.

Lista ar mai putea continua, dar as vrea sa vad ce feedback primesc de la voi, sunt deschis la argumente si va invit sa completati lista jocurilor care merita cumparate