It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Doua modele de eGo 639 de la KSD testate de mine. Ambele cu voltaj variabil. Unul e usb-passthrough altul are un display cu leduri.
This video is still being processed. Video quality may improve once processing is complete.
---------- Post added 27-09-2011 at 09:11 PM ----------
Da, stiu, este o problema cu sunetul. Mi-a inregistrat primul minut bine apoi a luat-o razna cu sincronizarea audio...
Daca va plictiseste puteti activa butonul roshu din pagina oficiala yahoo - "CC" translate captions.
O mica adaugare, usb-passthroughul are 90 de milimetri si cealalta 91-92. NU SINT SIGUR CE VOLTAJ AU.
Pot fi si mai mari de 650 miliamperi cum am precizat, chinezu' nu mi-a dat datele tehnice.
Faza e ca dupa folosirea pe aceste dispozitive - cartomizoarele si atomizoarele puse (inapoi) pe o baterie ego de 650 miliamperi sint "infundate" si-si revin mai greu.
---------- Post added 28-09-2011 at 12:05 AM ----------