Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Stiu, si a zis atunci ca trebuie sa am bani pe card pentru inca o luna de Live dupa care scap de ei bagand un redeem code. Eu am luat 3 luni de Live iar apoi s-a mai prelungit cu inca 2 luni, iar acum ca nu mai sunt bani pe card apar problemele astea. Vreau sa stiu ce se intampla, ca daca nu merge cu redeem bag bani pe card si asta este.
...atata le mai schimba incat nici nu stii ce sa mai faci :/

• a fost o perioada cand nu se putea scoate auto-renewal
  • apoi s-a putut scoate rapid si fara probleme (tin minte ca l-am ajutat pe snk2 sa si-ls coata ca a avut nu stiu ce problema...)
  • apoi s-a putut scoate (faza cu 90 de zile si acel tutorial de 3 pagini)
  • apoi iar nu s-a mai putut scoate
  • apoi s-a putut scoate doar pentru anumite regiuni
  • apoi s-a putut scoate doar pentru anumite regiuni sau daca suna-i la ei sa le ceri asta expres
  • apoi a intrat pe fir paypal
  • iar acum (din cate vad) se poate scoate auto-renewal doar daca suni la ei
...no! Ce-i asta?

Cancel Xbox LIVE | Xbox LIVE Automatic Renewal | Stop Xbox LIVE - Xbox.com

To cancel your membership or turn off auto-renewal, call Xbox Support.
Eu am bagat atunci un cod (evident ca l-am bagat degeaba) si mi-a mers doar dupa ce-am pus pe card (sau l-am reinoit - nu mai stiu exact ce problema am avut) si si-au putut trage suma de 6,99 euro. De atunci tot cu acel card sunt.

Parerea mea: ti-ai atasat cc-ul la gt = ti-ai semnat sentinta.

Si am mai auzit zvonuri (nu chiar zvonuri ca pe vechiul forum xbox erau cateva plangeri) ca de suni la ei si le ceri sa-ti opreasca auto-renewal aka sa-ti scoata cc-ul legat de gt iti suspenda gt-ul...

...pur si simplu s-au trezit ca nu-si mai pot accesa gt-ul: iar raspunsul ms = scuze.

Caca maca.