ca i-a respectat decizia da, asta pot sa inteleg insa nu cred ca a facut-o din dragoste. adica te iubesc dar te las sa putrezesti in inchisoare pe viata? in plus, el studia in acel moment si pot sa-ti spun din experienta ca in momentul in care faci dreptul, dobindesti un sentiment de justitie (personala sau nu) care nu te lasa sa actionezi contra legii sau contra firii. imi vine greu sa cred ca in el nu s-a dat o lupta interioara fff puternica si ca, la final, a ales sa taca din gura, afectat probabil de cearta cu ea (cind ea i-a spus ca el nu inseamna nimic pentru ea). a fost las in sensul ca a preferat sa se razbune pe ea, ptr ceea ce ea i-a spus atunci cind s-au certat si nu a vrut sa isi asume responsabilitatea de a o ajuta sa scape pentru ca i-a fost frica ca va primi acelasi raspuns: ca el nu este important pentru ea. din pacate, nu a realizat insa ca lupta interioara se va da pe tot parcursul vietii lui si ca si-a ratat viata (probabil alaturi de ea) pentru ca nu a avut curajul sa riste si sa o ajute. poate ar fi ajuns si el blamat pentru pacatele ei si nu ar mai fi devenit avocatul care era in prezent, cine stie. la final, ea a realizat ca daca va iesi, va fi nevoita sa traiasca fara el si atunci s-a sinucis. probabil ca in acel moment el a primit raspunsul pe care in mod normal ar fi trebuit sa il primeasca cu mult timp in urma. it's a sad (and sort of stupid but true) story. e o poveste despre greselile pe care le facem in viata de zi cu zi si implicatiile lor asupra viitorului nostru sau al celor din jur. este de asemenea si o morala implicata in toata treaba asta. cind vrei ceva, go for it, risca. cine nu risca, nu cistiga.