Legat de incarcat arma, mi-ar placea sa vad o treaba pe hardcore: daca mai ai, sa zicem, 20 de gloante in incarcator si dai reload, sa pierzi alea 20 de gloante, nu sa ti se adauge la munitia ramasa dupa incarcare Asa tin minte ca era la Delta Force si era mai palpitant si mai realistic

---------- Post added 30-09-2011 at 01:54 AM ----------

Quote Originally Posted by kobayashi View Post
Intrat-vazut-placut-mai mult enervat-laaaag-bluuuur-camping-nu incarca arma cand vreau eu wtf!-pass-cumparat cand va fi patchuit
Hater, ce pot sa zic?! DICE au incercat o chestie prin care sa nu poata fi acuzati de nimic, oricum ai da-o. Poate de asta nici nu i-au zis demo, ca stiau ca au pus pe PSN/XBLA/Origin o varianta praf/veche a jocului. In acelasi timp, dupa cum ziceam mai sus, "beta" asta oricum nu are nici o treaba cu varianta finala si nimic din ce gasim noi in neregula nu este luat in seama de DICE, ca lansarea e in mai putin de o luna si discurile deja cred ca-s bagate la inscriptionat (ca luam in calcul zilele de productie a discurilor, transportul in toata lumea catre retaileri, catre publicatiile care fac review-uri etc.).

Pe scurt, s-ar putea sa-si fi facut mai mult rau decat bine cu open beta, ca mai mult au speriat lumea cu bugurile prezente.