Pentru cei care va plangeati mai sus ca aim assistul e prea pronuntat. Eu l-am dezactivat si acum am libertate totala. Merge marita si putin senzitivitatea ca sa aveti reactii mai rapide.

Per total, avand in vedere ca are 1 gb si ceva arhiva, nu are toate texturile puse. se vede si daca tragi in cladiri si nu patesc nimic, in cosuri de gunoi, in apa (in BC2 sar stropi etc). Sunetele sunt slabe chiar si pe War tapes. Eu nu imi fac griji. acesta nu e un demo. E o varianta Beta.

Nu am intalnit lag, in schimb ma enerveaza ca salveaza si agata cateva secunde. Sper sa scape de asta.

Despre arme, 870 shotgun mi se pare foarte puternic. Parerea mea ca e echivalent cu cel din BC2 cu perksurile de distanta si magnum ammo.

Imi place ca fiecare arma are accesoriile ei, iar cand schimbi tabara, se schimba si setul de arme. Lanterna, laserele sunt foarte tari si adauga o dimensiune noua jocului.
Ma enerveaza ca grenadele nu mai pot fi tinute si aruncate cu 1 sec inainte sa explodeze.

Cat despre cei care stau pe burta non stop, nu prea au sanse cu un inamic de aproape pt ca nu se pot misca.

Recomand inca o data sa dezactivati aim assistul ca nu pierdeti nimic. Mai mult incurca pt ca daca inamicul iese din ecran dvs, are tendinta sa va roteasca camera.

Pacat ca nu poti da join pe prieteni.

Caspian Border e superba, m-am uitat pe un site la un filmulet din beta PC pe harta aia. Chiar zici ca e razboi.