Single post: Battlefield 3
-
02-10-2011 17:29 #1023 SP
Member

Originally Posted by
gugukalimero
Am indraznit sa il incerc si eu => full de camperi, cum ridici capul cum POC! Toti stau pe burta si asculta cum creste iarba...
5 ture m-a tinut, uninstall.
Cred ca si tu ai cam stat pe burta sa asculti cum creste iarba ...
pt ca daca ai fi atacat agresiv cu un smg sau assault rifle , te-ai fi miscat mult si ai fi jucat la obiectiv nu te-ar fi violat reconii...
Tot citesc p'aici cum lumea isi anuleaza pre-comenzile, cum jocul nu e ceea ce si-au dorit si ca e de porc (nu numai BETA-ul ci chiar viitorul joc )....
Mie unul imi place super mult si cred ca o sa fie un joc extraordinar , mai ales dupa cateva patch-uri
. Nici mie nu mi se pare cea mai inspirata alegere pt BETA op metro , dar stiam la ce sa ma astept de la harta si de la un BETA (build mai vechi , mai mult spre alpha ).....si n-am fost dezamagit .
Spunea MSK p'aici ca lui BF3 beta ii lipseste ceva in comparatie cu BC2 beta .... Eu cred ca unul din motivele pt care BETA-ul asta parca nu are acelasi farmec e si faptul ca nu merge sa comunici cu friends-ii (sau e doar de la mine ? ) . Una e cand ne facem un squad de romani in beta si putem sa vb intre noi ..... isi mai da lumea cu parerea , se comenteaza jocul chiar atunci on the fly (consider ca este mult mai fun ) ...si alta e cand intru intr-un squad de romani (friends ) iar cand incepe jocul ma baga cu alti 3 straini si cu care nici nu merge sa vb
.
Si ca tot am auzit acum de curand o expresia care mi-a placut mult ....cica nu conteaza atat de mult jocul cat conteaza si cu cine-l joci
. Si chiar cam asa e ....jocuri slabute pot fi f tari daca joci cu cine trebuie si jocuri f tari pot fi de cac*t daca le joci cu cine nu trebuie . Nu de putine ori am jucat BC2 doar pt a fi in squad cu friends-ii mei . Fara muski , florin , sau alti veterani d'aici nici nu intram in joc 
Cam asta e parerea mea .....dupa cateva ore de joaca pe PS3 
Iar astia care sunt atat de dezamagiti de nu-l vor cumpara prea curand , eu zic mai bine sa nu-l mai cumpere deloc .