Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Battlefield 3
-
02-10-2011 19:37 #1025 SP
manfurismojive
Mai jocul are potential,si probabil ca-l voi cumpara si eu mai incolo dupa lansare, dar cert e ca beta asta e de tot rahatu, plin de buguri,nu poti juca in squad cu prietenii cum a punctat si mawerick,nu poti vb cu prietenii in joc doar in meniu,lol, si pe deasupra mai da si freezuri consolei.
Eu zic ca au facut o greseala cu lansarea betaului asta fiindca f multi oameni sunt mai reticienti acum in a cumpara jocul la lansare.Am vazut prea multe shootere cu probleme in beta(demo) inainte de lansare si care nici cand a aparut jocul nu au fost reparate,deci eu unul nu ma mai incred in zicala "e doar beta las ca jocul final va merge struna".
Daca mi-ar fi demonstrat prin acest beta-demo ce vreti sa-i ziceti ca jocul functioneaza bine,sistemul de squad,de jucat cu prietenii impreuna,no bugs&shiet l-as fi comandat fara nici o retinere la lansare,dar asa...astept sa vad impresii de la cei care si-l vor cumpara de aici de pe forum inainte de a ma decide. Cum au zis si altii sunt atatea alte jocuri bune care apar in perioada asta si care mi-au demonstrat ca isi merita toti banii, asta nu mi-a demonstrat nimica inca ba dimpotriva s-a facut de cacao.