Mai jocul are potential,si probabil ca-l voi cumpara si eu mai incolo dupa lansare, dar cert e ca beta asta e de tot rahatu, plin de buguri,nu poti juca in squad cu prietenii cum a punctat si mawerick,nu poti vb cu prietenii in joc doar in meniu,lol, si pe deasupra mai da si freezuri consolei.
Eu zic ca au facut o greseala cu lansarea betaului asta fiindca f multi oameni sunt mai reticienti acum in a cumpara jocul la lansare.Am vazut prea multe shootere cu probleme in beta(demo) inainte de lansare si care nici cand a aparut jocul nu au fost reparate,deci eu unul nu ma mai incred in zicala "e doar beta las ca jocul final va merge struna".
Daca mi-ar fi demonstrat prin acest beta-demo ce vreti sa-i ziceti ca jocul functioneaza bine,sistemul de squad,de jucat cu prietenii impreuna,no bugs&shiet l-as fi comandat fara nici o retinere la lansare,dar asa...astept sa vad impresii de la cei care si-l vor cumpara de aici de pe forum inainte de a ma decide. Cum au zis si altii sunt atatea alte jocuri bune care apar in perioada asta si care mi-au demonstrat ca isi merita toti banii, asta nu mi-a demonstrat nimica inca ba dimpotriva s-a facut de cacao.