Vad ca toti ati uitat trailerele cu gameplay de console. Acolo grafica arata foarte bine. De ce ? Pentru ca este gameplay actualizat ! Noi jucam o versiune de rahat din luna mai-iunie, pe care ei ne-au oferit-o pentru a o "testa". Nu avem ce sa testam, doar nu credeti ca ei stau acum 24/7 si urmaresc forumurile sa vada ce bug-uri gasesc oamenii. Dupa cum am observat din trailere, grafica versiunii de PS3/Xbox va arata cam cum arata acum BETA-ul de PC. Iar pe PC, chiar daca in meniuri se poate selecta ULTRA, setarile maxime inca nu au fost implementate, jocul merge defapt pe High. Dar da, a fost o miscare foarte proasta pentru DICE. Cum sa lansezi un BETA cu 1 luna inaintea lansarii, cu asemenea probleme. Dar ii iert, e clar ca au vrut sa linisteasca publicul si s-au grabit aiurea. Eu am apucat sa joc Caspian Border, si pot sa spun acum, cand acest joc este inca in stadiul BETA, ca nici crysis 1 & 2 nu arata la fel de bine ca BF3. Si in nici un joc nu am avut acea senzatie de WOW atunci cand fugeam pe camp, avioanele se luptau in aer iar focurile de arma se auzeau din toate partile. Jocul este incredibil, cei care spuneti ca va cancelati precomenzile, faceti o prostie, dar fiecare cu parerea lui, o sa vedem de ce este in stare jocul atunci cand se lanseaza.