Merge sa dai join pe ei dar nu tot timpul...cand nu merge inseamna ca serverul e plin in general....cu toate ca nu iti afiseaza nici un mesaj spunandu-ti asta. Invite-urile merg si ele dar numai cand esti in meniu...iar la partea ca numa tu intri si restu raman in meniu(si lor le da erori random "connection lost...time out" etc sau nici o eroare...sunt random din nou chestiile astea) sau intra dar va imprastie pe server ca nu este loc in tabara respectiva....aia e alta problema din nou....ghinion...n-ai ce face.

la revive tre sa dai exact pe el...de preferabil pe mijlocul corpului...si stai linistit ca se ridica daca iti da ok...dar probabil ramane prone sau isi da respawn....si cand ramane, deseori tot pe spate il vezi sau ma rog in pozitia de mort)...tu du-te mai departe ca se ridica el.....si eu de multe ori luam teapa...treceam pe langa unu "mort" cica...ma uitam la el asa numa de plictiseala...si numa dintr-o data vedeam cum se misca doar arma fara corp spre mine si ma omoara.....atunci am picat de pe scaun atata am ras))(de nervi).....in fine.....ma super amuza toate bugurile glitchurile astea))