Single post: iPhone 4S
-
Why so serious ?
Te contrazic. Cunosc foarte bine produsul. Prietena mea are SGS2. Stiu foarte bine ce lag-uri are si cat m-am chinuit sa-l fac sa functioneze corect, sa nu mai zic de un antivirus obligatoriu, de materiale foarte proaste si multe altele. Sa nu mai zic de Galaxy Note.
Nu inteleg cum poate cineva sa dea bani pe "placinta" aia. Mi se pare enorm de mare SGS2 cu doar 4.3". Cum sa tin un telefon cu 5.3" ?? e aproape la fel de mare ca iPad-ul. E exact la jumate intre iPhone4 si iPad.
Gusturile nu se discuta, iar cine e fan apple si avea asteptari reale, este foarte multumit de acest iPhone4S. Cine visa la tastatura hologramica si alte prostii, normal ca este dezamagit.
Cat de componentele din iPhone, intereseaza-te mai bine. Au renuntat la foarte multe componente Samsung si sigur vor renunta de tot la contractele de miliarde de $ din cauza proceselor si a faptului ca aceleasi piese le gasesc la alti distribuitori mult mai ieftin.
Ma mira foarte tare faptul ca nu a zis nimeni, nimic (de aici) de faptul ca iese (finally) un iPhone cu 64Gb. MonkY, stiu sigur ca tu-ti vei lua 
Imi plac foarte mult produsele Apple, nu sunt deacord cu multe decizii luate de ei, dar cand vine vorba de design, calitate si functionalitate, sunt inegalabili.