Intrucat am inceput lucrul la noul style (mai deschis) pentru ConsoleGames.ro, am zis sa schimbam si headerul (poza de sus din site care contine sigla CG). Si daca tot suntem o comunitate, am zis sa o facem in spiritul cu care ne-am obisnuit pana acum, si sa pornim un nou concurs.

Pentru a participa, trebuie sa realizati (intr-o calitate cat mai buna) un header (o imagine) de marime 1200 x 90 pixeli (poate fi upto 1200 x 120 sau downto 1200 x 80 in cazul in care nu reusiti sa va axati pe 90 pixeli inaltime asa cum este acum).

Headerul trebuie sa contina neaparat sigla CG (aveti mai jos atasat .psd-ul sursa).

Headerul trebuie neaparat sa se integreze cu culorile website-ului, prin urmare sa fie accentuat albastru, rosu, gri, negru, alb.

Puteti folosi si unul din .gif-urile atasate in cazul in care doriti sa creati un header animat.

Partea din dreapta trebuie sa fie conceputa in asa fel incat sa poata contine un banner (pentru ziua in care vom avea si noi sponsori seriosi). Nu trebuie insa sa va agitati foarte mult cu aceasta problema...

Neaparat trebuiesc atasate fisierele sursa (de preferat in format .psd).

Concursul incepe astazi 26.08.2008 si se termina in noaptea de vineri spre sambata 30.08.2008. Premiile vor fi acordate din partea Ubisoft / Gameshop.ro.

Va doresc mult succes, si ganditi-va ca imaginea voastra va fi admirata de toti cei care vor vizita site-ul

Threadul cu Resursele CG a fost mutat aici: http://www.consolegames.ro/forum/f51...40-resurse-cg/