nikky intr-adevar, nicotina in stare lichida are intr-adevar efectul acela. De aceea nici nu cred ca vom vedea prea curand cocktails sau shots cu nicotina

kickback intr-adevar, si eu recomand acelasi lucru. Cumparati de unde stiti ca nu au fost probleme. Pentru ca daca se pricep chinezii la ceva mai bine, atunci acel lucru este sa faca copii dupa copiile clonelor. Eu pana acum am avut etigari din 3 fabrici diferite din Hong Kong. Desi le-am studiat cu atentie, de la ambalaj si pana la ultimul detaliu, n-am gasit nici-o diferenta vizibila. Singura diferenta este data de durata acumulatorilor si de vaporii produsi.

Joyradu exact asta am zis si eu. Am zis doar ca nu conteaza ca o numeste la noi vre-un shop minune fie etigare, cigatronic, fumatoare sau cum ii trece prin cap, ci conteaza de unde vine. Pentru ca sa ne fie clar, romaniii nostrii nu produc absolut nimic (poate in cel mai fericit caz un sticker), toate elementele venind din China. De fapt, a ajuns sa-mi fie frica, nu care cumva sa se apuce vre-un romanas "destept" sa faca niste elichid home-made... sau sa cumpere cartusele goale si sa le umple cu apa si sapun