Single post: Microsoft: Where art thou?

  1. #32 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Asa cu rugatul si frumosul nu o sa se realizeze niciodata nimic.
    Singurul scop al acestor firme este sa-si vanda consolele si jocurile peste tot. Daca ar putea ar vinde console/jocuri si pe Marte .....
    In Romania, au anumiti reprezentanti care fara indoiala sunt platiti regeste si care interactioneaza cu comunitatea gamerilor, de fatada, si in scopuri publicitaro-comercialo-profitabile.
    Si atat timp cat au audienta la lansarile lor de kko si like-uri pe facebook isi ating scopul.
    Ar trebui apelat la niste metode neconventionale prin care sa se atraga atentia.
    Nu sa-l punem pe RonanN1 sa se suie pe Arcul de Triumf si sa ameninte ca se arunca in gol daca nu aduce Microsoft Live-ul in Romania (desi nici asta nu este o idee in totalitate rea ), ci sa actionam mai underground, flash-mob.
    Credeti ca le-ar pica bine celor de la Microsoft daca cineva s-ar gasi cu 2-3 zile inainte de lansarea Forza 4 sa se adune la un joc pirat si sa se amuze copios ....
    Duci 2-3 televizoare si 2-3 console intr-un loc public (Universitate, Unirii, P.Victoriei), cateva DVD-uri blank mazgalite cu carioaca (JOC PIRAT), cateva persoane (care eventual sa poarte masti cu personaje din jocuri - chiar cu V -; daca poate cineva sa vina cu o pitipoanca din cele urmarite de presa, cu atat mai bine) si incingi un joc inca nelansat, pe sistemul "Daca voi nu ne vreti, nici noi nu va vrem".
    Astfel, daca totul e facut ca la carte si gandit in asa fel incat sa aiba un impact puternic si sa starneasca interesul presei, o astfel de actiune ar putea avea un impact mult mai mare decat 15.000 de semnaturi pe o amarata de petitie.
    Attached Images Attached Images mask.jpg