Quote Originally Posted by MonkY View Post
Neah, astept oficial, frumos... me paid too much at AppStore ca sa ma trezesc cu cine stie ce ban. Mai ales ca mult features vor fi available la lansare pe 12 (cum e NewsStand-ul)

Nici nu are nevoie de mai mult de 512, parol. Practic in felul asta devine un iPad2 in miniatura. Mult mai bine si mai fpt. developeri.

Am mai intrebat totusi mai devreme... ce faci cu 1GB RAM? Ca se misca totul instant (la iPhone4... la i4S o sa se miste instant x2 sau x7). Nu intelegi ca oamenii prefera sa optimizeze in draci kernelul care se ocupa de managementul memoriei, in loc sa creasca pretul degeaba pt. extra memorie? E Apple! Photoshop pe Mac rupe in 1 sau 2GB RAM. Photoshop pe PC pleaca de 10 ori mai lent si e vai de mama lui cu 8GB RAM (de ce crezi ca mi-am pus 16 pe Windoze?). Repet, e Apple si iOS, nu Microsoft sau Google cu Android. Pe Android poti sa ai si 2GB RAM... daca nu ai un task manager destept (care sa inchida aplicatiile ramase in background, nu sa le puna in "pause state" cum face iOS-ul), la un moment dat incepe sa sacadeze. Nu mai face fata. Lucru care nu exista la iOS. Intr-adevar, ajunge si el la 5-10MB RAM Free, dar asta doar pt. ca tine in cache cat de mult poate. Dupa care, isi elibereaza cat are nevoie in functie de aplicatiile active...

So, care este failul grosolan, ca eu nu-l inteleg? Te doare probabil de faptul ca toti fanboys Android vor sari in sus de bucurie spunand: "Dar iata, al meu telefon are memorie dubla decat al tau!". Pffft. Ar trebui sa-i ignori si sa-ti folosesti smartphone-ul linistit in continuare. Nu tu esti cel care da 4-5 reboot-uri pe zi... nu tu ai nevoie de antispyware si antimalware pe smartphone... nu tu esti cel care stai si te benoclezi la MarketPlace la top 10 Apps si te crucesti vazand ca cele mai downloadate sunt: Coran-ul, Biblia, Tastatura in Bulgara si in Turca... Hai sa fim seriosi! i4S rulez!

Eu m-am decis. Imi iau. Chiar daca am iPhone4!

---------- Post added 07-10-2011 at 11:04 AM ----------

Gata... m-am prins si eu. Mai greu ce-i recunosc... dar i finnally cracked it. Nu au vrut sa-l numeasca iPhone 5, 4GS sau altfel, decat dintr-un singur motiv: 4S = For Steve

O sa-mi iau unul in cinstea lui! 4S Forever!
Hai sa te luminez. Incarca/deschide un pdf de 100+ pagini si vezi cum face iphone 4 sau ipad 2. Mor incet. Nu mai zic de ipad 1...
E drept ca pe iPhone 4 nu prea te pui sa citesti documente asa mari dar se simte diferenta daca o faci + alte chestii cum ar fi jocurile, vezi Infinty Blade 2 si Real Racing 2 care ar fi mai mult decat incantate cu noua grafica sa ruleze mai fluid pe 1gb de ram. Mai sunt si alte chestii la care te ajuta 1gb ram fata de 512 dar o sa mai scriu daca vreti mai pe seara.