Uite ca eu m-am lasat de jucat ca sa las un feed-back... dupa vreo 6 ore de joc.

E practic Demon Soul's in proportie de 90%. Aceleasi mecanici, doar ca acum e un pic mai greu. Unii dintre inamici par reciclati de-a dreptul din DS. Acelasi tip de echipament, acelasi attack pattern doar ca arata altfel.
Pana si sitemul de creare a personajului pare identic.

Dar in fine nu e un lucru rau. Pentru cei care au jucat DS o sa li se para totul familiar. Dar sa nu credeti ca va fi usor. La inceput nu prea gasesti echipament (decat daca ai noroc de drop-uri, nu am vazut decat foarte putine obiecte "prestabilite" cum era in DS) si monstrii lasa putine souls,asa ca daca vreti sa cumparati trebuie farm la greu. Si parca inamicii vin mult mai grupati inamicii decat o faceau inainte.

O sa aveti placuta, sau mai degraba neplacuta, surpriza sa

Bosii par foarte usori, daca te prinzi ce strategie trebuie sa folosesti (exact ca in DS). Ce face jocul sa fie mult mai greu e ca ai "heal"-uri limita prin flask-ul ala, cum probabil stiti deja.

Daca ar fi sa-l rezum intr-o propozitie ar fi exact ce am spus mai sus: Demon's Souls cu alt look.

Si inca un lucru... m-am enervat la culme si m-am uitat intr-un walkthrough de 2 ori. Stiam ca trebuie sa fie niste shortcuts pe undeva, dar nu gaseam unde asa ca m-am uitat pe unde sa o iau.