Yep, Demona Souls++ cam asa l-as descrie si eu.Mult mai greu din pricina heal-uitului limitat la un nr fix,tb sa fi mult mai atent la fiecare colt si inamic care il intalnesti.Sa nu mai spun ca jocul nu-ti da nici un indiciu pe unde sa o iei si te trezesti ca dai peste cate un inamic care te omoara din 1 hit,am patit-o eu de 2 ori deja in primele ore de joc. Chiar daca vazusem mesajele de pe jos care ma avertizau de ce ma asteapta tot nu m-am putut abtine sa nu-mi bag nasul,sperand binenteles ca-l voi omori si voi primi ceva goodies,binenteles ca planul nu a functionat & I died like a bitch
Am observat ca inamicii din Dark Soult sunt mult mai agresivi in general fata de Demon S,ataca mai prin miscari mai rapide,si te urmaresc mai mult daca vrei sa fugi de ei,cand crezi ca ai scapat at numa da coltul unul dupa tine.
Oricum misto rau jocul,f multe cai de ales,arme si armuri, bosi si minibosi turbati,etc.Da se aseamana mult cu Demon Souls, dar e mai variat,mai dificil si e o cu totul alta lume de explorat si cucerit

---------- Post added 07-10-2011 at 11:40 PM ----------

@ pizzi