Am terminat si Anor Londo.

Smough and Ornestein, s**k on my pyromancy bit**es. Nu a fost deloc atat de greu pe cat ma asteptam (i-am dovedit din a 3-a incercare). De altfel mi se pare ca in Dark Souls, ca si in Demon's Souls, doar inceputul e greu. Dupa ce cresti nitel in nivel si pui mana pe niste arme si armuri bune, jocul devine "floare la ureche".
Hidra si Sif au muscat si ei din tarana.

Am facut ieri si Lighting Iaito and it kicks huge ammounts of ass (dar inca regret toate punctele alea bagate in dexterity, o uchigatana ar fi fost la fel de buna) si Quelaag's Furysword care arata totally badass (si are requirements foarte mici. ceva gen 12 str si 10 dex. Daca ma chinuiam nitel fara Drake's Sword si nu bagam puncte pt Iaito, puteam economisi 20 de "puncte")

De altfel daca ar fi sa reincep, as baga doar 14 str 14 dex si as folosi un lighting uchigatana.
Ma rog, nu are sens sa reincep decat daca vreu sa fac niste PVP, pentru ca in PVE nu am nici o treaba.

Inca ceva, super spell de pyromancy: rapport undead sau ceva de genul asta. Ii face pe inamici sa lupte de partea ta (nu stiu exact cat tine, ca de regula se duc repede sa se bata cu altii si mor repede). Dar ma intreb daca pot sa reusesc sa iau vreo 4-5 minions si sa-i las pe ei sa rupa tot din nivel

Ooooo... super idee. Sa stau in human form, cu vreo 3-4 mobs puternici si sa astept sa fiu invadat.