Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Sala Gaming (X360) - Cluj-Napoca
-
Member

Originally Posted by
RonanN1
...erm, din pacate sala s-a inchis de un an si cateva luni

OoOo.. pacat 

Originally Posted by
Tudoran
da inca mai poti sa vii cu jocuri de acasa. Am auzit ca Gears of War 3 e foarte misto chiar si cu split screen

Cat timp gasesti un loc cu acoperis si o priza Vin cu jocuri,xbox,un monitor, si ne jucam o sapt nu e problema-oricum am nevoie de ajutor la cateva jocuri(achivment) si nu am cu cine sa le joc
... daca adunam mai multa Lume si mai bine...
PD_
Pentru Gears of war 1-2 chiar nu gasesc pe nimeni sa ma ajute !.! in split screen am incerca cu cva prieteni dar FAIL nu le plac deloc si deabea se misca ...e s inormal cand nuti place cva nu merge ... Ar mai fi Resident evil 5 ... Halo 3 asta ie penal nu prea am chef de el