Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
17-10-2011 20:59 #7702 SP
Member

Originally Posted by
SirAndrew
si mai e o mica/mare problema:
faza cu ungureste/greaca nu apare pe nicaieri in afara de acest forum.
cand am ridicat acesta problema mai demult, Razvan a spus ca se va preciza ulterior acest lucru.
din pacate nici la ora actuala potentialii cumparatori nu sunt informati pe site cand fac comanda ca jocul nu are manual in engleza... iar cand am fost sunat pentru confirmare nu mi s-a spus ceva in acest sens.
pentru asftel de lucruri se cam implica OPC-ul de obicei.
Foarte corect. La Gears of War 3 rezolvarea a fost cate un email la fiecare client cu manualul in engleza in format PDF. Dupa ce ca, din nou, am dat mai mult decat facea jocul defapt si mai si intarziase, remedierea situatiei, sincer sa fiu a fost deplorabila.
Eu acum deja mor de nervi ca am fost mintiti pe fata cel putin cu Forza 4. Sunt sunat vineri ca ajunge marti, cand jocul defapt vine peste 2 saptamani. Cum vine asta ? Pentru ce m-ati mai sunat ? Nu puteati spune direct: nu avem jocul, daca il doriti si sunteti disperati dupa ei (no-liferi sau cum vreti voi sa spuneti) nu mai stati dupa noi, luati-l din alta parte. Si asta faceam, nu mai asteptam si asa macar stiam ca pe viitor sa va evit.
Voi trebuie sa oferiti clientilor o motivatie de a cumpara de la voi, pentru ca toata lumea poate cumpara din UK mult mai ieftin si de cele mai multe ori cei care cumpara jocurile de acolo le au inaintea voastra. Asadar, pentru ce sa mai cumparam de la voi daca suntem dusi cu zaharelul de pe o zi pe alta pentru un joc? Vi se pare normal ca o firma de o asemenea magnitudine pe piata de jocuri romaneasca sa se poarte in asa fel cu clientii ei ? Eu unul sunt negru de suparare de raspunsul care l-am primit astazi, mai ales ca am postat saptamanal despre Forza si cred ca am fost foarte clar ca vreau jocul cat mai repede si ca sunt dispus sa il cumpar din alta parte in cazul in care intarzie aici, dar macar sa fiu informat corect tocmai pentru a nu avea probleme.