Single post: Sony lanseaza mouse si tastatura pentru PS3
-
Senior Member
isis nu te stresa
. Altceva inafara de "Lacomie tipica Sony" nu prea stie ce sa zica. De fiecare data cand vede o stire de la ei zice chestia asta (fie ca e buna, fie ca e rea). Da-i pace
.
Cat despre ce a spus Diesel, trebuie sa ii dau dreptate. Nu stiu de ce foarte multi oameni se plang de mouse si tastatura da de alte accesorii de genu nu zic nimic. Poate e vorba ca multi oameni au trecut de la shooterele de PC (cu mouse si tastatura) la cele de consola (cu gamepad) si treaba asta li s-a parut extrem de grea...nu zic nu, pt ca la inceput si eu ma plangeam ca e un pic mai dificil da dupa doua saptamani de Nazi zombies m-am obisnuit si nu am mai considerat asta un dezavantaj. Dar in schimb la fighting game-uri nu foarte multi oameni au trecut de la.... arcade machine-uri sa zicem la console. Deci chestia asta nu ii deranjeaza chiar asa de tare (aceeasi chestie cred ca se aplica si la volan).
Sincer cred ca dupa un an de jucat shootere cu gamepad-ul, chiar nu o sa te intereseze prea tare daca ai un oponent cu mouse sau fara. Poate tot o sa fie un meci foarte strans sau poate in alte situatii "te domina" tot un player cu pad si nu cu mouse. E vorba doar de cat "antrenament" ai tu la shootere pe console. Tineti minte: "Nu arma (accesoriul) face pe razboinic (gamer)"