Eu m-am abtinut pana acum de la comentarii cu privire la parerea mea despre Forza 4 deoarece la cat de innebunit sunt dupa el unii ar interpreta altceva daca m-as apuca sa il laud. Am sa spun doar atat: in ceea ce priveste modul Autovista, cand am intrat prima oara am ramas cu gura cascata la propriu, timp de vreo 10 minute, chestie care nu stiu daca mi s-a intamplat de 5 ori in mai mult de 10 ani de cand ma joc pe console. Mi se pare pur si simplu genial ce au putut face baietii de la Turn 10 pe aceasta generatie de console. Nu credeam sincer ca o sa apuc sa vad asa ceva pe 360.

Nu pot face comparatii cu GT5 pentru ca nu detin jocul, l-am jucat doar ocazional la prieteni. Nu l-am cumparat nu pentru ca nu ar fi deosebit GT5-ul ci pentru ca de vreun an si ceva am renuntat sa ma mai joc pe PS3 si m-am dedicat aproape in totalitate Xbox-ului.

Nu am apucat sa fac foarte multe in joc pentru ca sunt foarte ocupat cu munca zilele astea, insa presimt ca o sa dedic ff mult timp acestui joc, mai mult decat am dedicat partii a 3 a, posibilitatile de customizare ale masinilor, vizual cel putin, fiind infinite.

Nu va spun decat atat: cumparati-l! Merita fiecare banut!