Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Forza Motorsport 4
-
Member
Nu trebuie sa te cramponezi pe partea cu circuitele. Multe din ele sunt redate foarte bine din realitate, iar altele sunt oricum imaginare (precum sunt Bernese Alps) asa ca nu ai de ce sa pui la suflet toate astea, mai ales ca jocul compenseaza foarte bine la toate celelalte aspecte. In Gran Turismo 5 sincer simteam o atmosfera foarte seaca a jocului, nu te facea de nici o culoare sa stai pe el sa il joci pana la capat sa vezi ce urmeaza. La Forza 4 feeling-ul per total e genial. Masina se controleaza foarte bine, AI-ul pe mine unul chiar m-a uimit, iar lucrul cel mai important mi se pare ca acestuia nu i se poate seta o dificultate, ci este adaptata dupa felul in care conduci tu. Dupa prima jumatate a jocului vei vedea ca AI-ul devine foarte competitiv, iar asta nu poate decat sa te bucure, mai ales ca feeling-ul dupa cum am zis este de zile mari. Nu vreau sa spun mai multe, va las pe voi sa descoperiti.
Dupa parerea mea, Forza 4 este cel mai bun joc de tip Racing disponibil.