Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: CG Registered, Trader, Premium & VIP Users
-
Senior Member
@RACHyyy - copy-paste din primul mesaj de pe thread:
"Pentru cei care nu detin cont PayPal (va recomand sa va faceti, e cel mai eficient sistem de plata online si nu va trebuie decat un card de credit viabil - acceptat international), am gasit o solutie de compromis:
- depuneti la orice banca (recomandat Raiffeisen pt. ca merge totul mai rapid) echivalentul in RON in contul: RO77 RZBR 0000 0600 1160 1080 (beneficiar Cristina Kelemen - crisstine pe forum - ea se ocupa de partea "financiara"). Nu uitati sa specificati la ghiseu motivul: Premium Membership!
- dati-mi un PM sau folositi aria de contact in care dati-mi va rog username-ul pt. care se achita, perioada pt. care se doreste Premium Membership (1 luna, 3 luni, 6 luni, 12 luni), numele persoanei care a achitat si la ce banca s-a depus suma respectiva
- in cel mai scurt timp (de la intrarea banutilor in cont) ma voi ocupa personal sa fac trecerea la contul de Premium"
Cu alte cuvinte - te duci la primul Raiffeisen si depui 86 RON si ti-ai asigurat Premiumul pe 1 an dupa ce-i confirmi si lui Monky detaliile platii!
Spor,
Lucian