Single post: Forza Motorsport 4
-
Member

Originally Posted by
nameless_fear
Si ai primit atunci si achievementul "Import a file from Forza 3" ?
Am primit si achievementul ala si cel cu unicornii 
Tudy sa apuc sa ma joc ceva cu el. Prima impresie este foarte buna. Voi reveni cu pareri.
---------- Post added 19-10-2011 at 05:47 PM ----------
Tin sa va anunt ca volanul merge si pe PC daca aveti adaptor wireless pentru controller.
---------- Post added 19-10-2011 at 07:36 PM ----------
Ok. Primele pareri despre Microsoft Speed Wheel in Forza 4:
+ Delay foarte mic, raspunde surprinzator de bine la miscare. Eu unul am ramas de-a dreptul uimit.
+ Control excelent. Mi se pare mai ok decat un volan normal, fix care de obicei nu au o rotatie atat de mare. Aici invarti de volan cat vrei, desi nu e nevoie de prea mult. (sa ma fi vazut la prima cursa
)
+ Calitate excelenta. Cu o singura exceptie (capacul din spate-mijloc care se misca daca pui degetele pe el, in rest constructia este foarte solida, bazata pe plastic si metal.
+ Greutate numai buna, nu te dor mainile dupa cateva curse. Am reusit momentan cam 10 curse cu el si nu am avut nici o problema.
+ Feeling de pilot. Mi-a placut foarte mult in F1 2011 in practice ca am putut sa imi incalzesc pneurile ca un adevarat campion inainte sa plec intr-un tur lansat.
- Lipsa bumperelor (LB/RB). What the hell is this !? Nici macar prin jocul caruia ii este dedicat nu te poti descurca prea bine. De exemplu nu poti vedea decat prima pagina la Titles.
- Feedback-ul este foarte redus. Vibreaza intr-adevar, la socuri mai mari, dar in rest, pe vibratoare de exemplu, sta cuminte. In schimb prezenta mica a feedback-ului se doreste a fi compensata cu ledurile amplasate in partea superioara a volanului. Oricum, daca stam sa ne gandim prea mult feedback ar putea face ca utilizatorul sa scape volanul din mana.
---------- Post added 19-10-2011 at 07:38 PM ----------
+ Nu ai nevoie de nici un fel de mobilier si nici de spatiu de depozitare pentru el.
---------- Post added 19-10-2011 at 07:40 PM ----------
PS: Forza 4 are control construit pentru acest volan. De exemplu pentru a privi in spate trebuie apasat A, RS-ul fiind inexistent pe acest volan.