Quote Originally Posted by Tudoran View Post
isis nu te stresa . Altceva inafara de "Lacomie tipica Sony" nu prea stie ce sa zica. De fiecare data cand vede o stire de la ei zice chestia asta (fie ca e buna, fie ca e rea). Da-i pace .

Quote Originally Posted by strongmokus View Post
Nu inteleg partea cu "Lacomie tipic Sony". Nimeni nu te obliga sa cumperi produsul. Si este foarte probabil ca vor aparea replici mult mai ieftine.

Mai degraba "Gandire tipic romaneasca".
Dar nu era logic ca nu o sa-l cumpar? Sau era prea greu de dedus pt tine?
Pe de alta parte nu stiu de ce iei apararea sony.... lucrezi la ei? ti-au facut statuie? iti baga bani in cont? iti dau sa mananci?
Sony face profit miliarde de euro si nu da 2 bani pe tine sau pe mine, tot ce conteaza pt ei este profitul cat mai mare (asta e valabil pt toate marile companii din lume). Si atata timp cat o sa existe milioane de laudatori si inchinatori ca tine.... sony o sa traiasca pe picior mare.

PS: am sony playstation3 si sunt foarte multumit de produsele sony, parerea mea e ca fac cele mai bune produse electronice de pe piata. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii pup in funduletz pe toate forumurile si sa nu-i ctitic deloc. La anumite produse chiar exagereaza rau cu preturile pt a-si mari profitul si asta e singurul lucru care ma enerveaza.

PS2: acuma nu stiu cine are gandire "tipic romaneasca" poate eu, poate tu, poate niciunul, poate amandoi pt ca n-am gasit inca o definitie la expresia "gandire tipic romaneasca". Chiar e atat de rau si nedemocratic in a critica o companie pt preturile exagerate? Sau trebuie sa ii cantam automat-neconditionat ode ca pe vremea lui Ceausecu? Daca sony scoate maine pe piata un produs "rahat pe batz" cu 500$ pretul, trebuie sa exprim: wow ce tari sunt astia de la sony, mi-am cumparat "rahat pe batz" marca sony, i am the best !!!!!!!

PS3: Fara critica nu exista literatura, muzica, film etc... Mai prescurtat: FARA CRITICA NU EXISTA DEMOCRATIE.