Salut, as putea spune ca am jucat destul Gears 3 ca sa imi pot exprima o parere, nu ca parerea mea ar conta pentru cineva dar simt nevoia sa o exprim

In primul rand, dificultatea. Am citit pe multe forum-uri ca oamenii se plang de dificultate, in special aia pe x360achievements trambita sus si tare ca e imposibil pe insane.
Nu, pe insane nu este deloc imposibil, eu am reusit sa termin campania cap-coada pe insane singur. Trebuie doar sa ai rabdare si sa lasi AI-ul sa isi faca treaba in 80% din cazuri. Sunt harti pe care le poti termina pe insane stand in spate si dand revive la AI sau doar cu Longshot-ul din cand in cand sa mai cureti putin zona.
Boss fight-ul nu este imposibil, trebuie doar sa anticipezi cumva de unde se spawneaza mizeriile alea de reinforcements ca practic AI-urile alea fac boss fight-ul greu. In rest este scriptat in draci stau dupa stalp tragi stai dupa stalp tragi si tot asa...
La mine a functionat de minune cu miscarea in cerc, adica nu stai mai mult de 1 rafala de foc dupa acelasi stalp, mergi mereu in partea stanga cate un stalp dupa fiecare charge al boss-ului... In timp ce faceam asta AI-urile mele pareau sa se ocupe de minune de reinforcements...so, cam asta e.
Personal am gasit mult mai greu boss fight-ul din Act 3 charpter 2 cu Berseek-erul ala galben si suparat. Dar si acolo se aplica de minune teoria cercului...

Pe partea de story, ar fi penibil sa ma pronunt Epic ne-a obisnuit cu asa ceva inca din primul joc si sincer nu se putea termina altfel.
Grafica/sunet, priceless.
Ce m-a surprins insa pe mine si mai mult, este felul in care au fost concepute reward-urile. Adica vreau sa zic ca pana si pe mine care nu sunt un impatimit al MP-ului in general m-a facut sa tind catre Level 50 daca nu mai sus.
Momentan sunt 33 dar inca incerc sa inteleg de ce unii pot folosi Gnasher-ul de minune si eu nu

Problema pe care o vad eu la acest joc este Horde mode. O problema cauzata nu de modul in sine ci de sistemul de matchmaking. Aseara am ajuns sprinten si fericit pana in wave 20 si au dat toti quit. Innebunesc la faza asta...mor. Si nimeni nu este penalizat pentru quit asta ma omoara

N-as vrea sa ma apuc acum sa stabilesc sesiuni pe forum cu alti colegi de forum pentru ca nu sunt genul "stabil" sa pot garanta ca in ziua cutare la ora cutare sunt la consola. Am un program deseori haotic asa ca prefer sa nu incurc pe nimeni de pe aici...am sa imi incerc in continuare norocul pe net, sperand ca odata si odata am sa dau de niste oameni seriosi sa facem si Horde.

Singurul minus adevarat pe care il gaseasc jocului este mizeria aia cu level 100 si all onyx medals. Sincer mi se pare totusi iesit din limitele normalului pentru orice om care mai face si altceva decat sa se joace...
Pacat ca 99% din fanii seriei vor avea la final doar 900G...

Gata, m-am descarcat mi-am spus parerea despre joc, probabil nu interesa pe nimeni dar eu mi-am spus-o

Cheers tuturor si spor la treaba!