Putin off topic, o sa imi permit niste comentarii legate de PES 2012. Tocmai ce am terminat de jucat cateva meciuri online si pot sa spun ca din punctul asta de vedere, jocul e la ani lumina de Fifa, in sens negativ. Nici la gameplay nu am fost dat pe spate, Fifa, dupa parerea mea, reprezentand o experienta mult mai imersiva. Apropo de button mashing, EA a lucrat in sens bun la capitolul asta si totusi lumea tot nu e multumita. La PES, va veti intalni fix cu pressing-ul enervant si agasant din seriile din anii trecuti ale canadienilor. Point deducted PES !

De asemenea am fost uimit de numarul minuscul de jucatori inregistrati in cazul variantei PC, cea pe care am cumparat-o si eu. (vezi posibilitatea de a patchui jocul, pretul mai scazut etc)

Inchei prin a spune ca, mi se pare deplasata si fumata replica "EA si marketing-ul lor, numai la asta se pricep", deoarece in mare masura au scos, an de an, un simulator mai bun ca PES. (si asta o spune un jucator inrait de PES in perioada 5,6, dvd-uri care stau si acum frumos la colectie) Nu sunt avocatul nimanui, nu apar pe nimeni, doar impartasesc impresiile mele la o ora tarzie in noapte, in caz ca cineva are dubii daca a ales bine cand a cumparat FIFA.