Single post: Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)
-
la muncă bă!

Originally Posted by
darkpaul13
ce anume din acest trailer te-a facut sa crezi ca MW3 e mai mult decat un expansion la MW2 ?sunt curios...mie unul tocmai mi-a confirmat ca e un expansion..
dude, m-am ferit putin sa iti raspund ca ceea ce m-ai intrebat a parut un pic un pic spre flame. nu neaparat la adresa mea, ci in general. nu zic ca esti tu rau, dar in mare pe forumuri se cauta motiv de cearta din orice. intr-adevar, jocul nu este o schimbare asa majora ca intre starcraft 1 si starcraft 2 sau cine stie ce alte exemple, dar un expansion continua o actiune a unui joc (the frozen throne, united offensive) trailere recente mw3 arata ca jocul a mai evoluat putin, a mai adaugat explozii, a mai avansat sa zic asa. cel putin pe mine m-a convins. si la urma urmei, este call of duty, la ce te asteptai din partea lui mai mult decat iti este oferit. you either like it or hate it. daca pana acum ti-au placut mw 1, 2, black ops, normal ca o sa iti placa si asta. dar daca si la alea ai fost lasat rece, de ce mai intri pe acest forum ? o seara placuta, ionut