Quote Originally Posted by Witchalok View Post
@razorel: Lighting spear intr-adevar nu mi se pare nici mie tare grozava. Dar un lighting Iaito +5 face parca 242 physical si 246 lighting damage.
Daca il faceam divine era 147 physical 182 magic. Deci 488 damage lighting vs 329 divine. Ar trebui sa bag o groaza de puncte in faith sa egalez lighting.
Uita-te aici: Iaito Sword - Dark Souls Wikidot Wiki

From au dat-o in bara rau de tot cu stat scaling. Au "recunoscut" asta oarecum daca citesti patch notes, in urmatorul patch cica le-ar rebalansa. Dar o sa cred cand o sa vad cu ochii mei. Si cine stie cand o sa apara.

@sese: foloseste trucul cu NPC-urile din padure si fermeaza. La 6.000 souls pe run, si cam 2 min pe run, mai mult de jumatate de ora n-ar trebui sa-ti ia.
Zi mersi ca au bagat macar optiunea de absolv sins.
Oricum vezi ca te costa soul level x 2000, asa ca mai bine face cat mai repede decat sa mai astepti.
Sunt la inceput cu jocu,nu cunosc inca asa bine jocu...ce inseamna NPC?Daca esti amabil sa-mi zici si de care padure zici?in padurea unde te bati cu demonu boss e un fluture ceva de genu,la padurea aia te referi?daca sti un video te rog posteazal.

---------- Post added 24-10-2011 at 01:19 PM ----------

Quote Originally Posted by Sese View Post
Sunt la inceput cu jocu,nu cunosc inca asa bine jocu...ce inseamna NPC?Daca esti amabil sa-mi zici si de care padure zici?in padurea unde te bati cu demonu boss e un fluture ceva de genu,la padurea aia te referi?daca sti un video te rog posteazal.
Si inca ceva licori de viata de unde pot cumpara am doar 5 nu pot inainta asa mult cu 5 licori

---------- Post added 24-10-2011 at 01:25 PM ----------

Quote Originally Posted by Sese View Post

---------- Post added 24-10-2011 at 01:19 PM ----------

Si inca ceva licori de viata de unde pot cumpara am doar 5 nu pot inainta asa mult cu 5 licori
AM gasit un video..faza e ca la mine este inchisa poarta...din padure ce trebuie sa fac sa o deschid?