Quote Originally Posted by Catalin Petre View Post
Sa inteleg ca voi nu vreti sa jucati GTA sau nu ganditi deloc logic. Sa va spun cum sta treaba. Nici Microsoft nici Sony nu au anuntat urmatoarea generatie de console. Despre Xbox720 exista doar un zvon cum ca s-ar lansa in 2013. Deci mai devreme de 2013 (desi e doar un zvon) nu are cum sa se lanseze pentru ca suntem in 2011, urmatorul E3 (pentru ca probabil la un E3 vor anunta) este in 2012 si nicio mare lansare nu se face in anul E3-ul la care a fost anuntata. Poate in 2013 va fi lansat Xbox720, insa Rockstar sigur nu va face un joc pe o consola abia aparuta, deci urmatorul GTA ar urma sa fie lansat in 2014.
Eu prefer sa joc in 2012 GTA V, iar in 2014 sa joc GTA VI, decat sa astept 3 ani incepand de acum pentru GTA V.
Bafta!
Eu prefer sa joc GTA V pe o noua consola... sau pe PC. GTA IV a fost frumos ca poveste, gameplay si sunet, dar din punct de vedere tehnic nu a fost deloc un joc exceptional. Bug-uri multe, scaderi de fps, grafica mediocra (ca si efecte) etc. Nu vreau un alt joc a carui valoare sa scada din acest punct de vedere, prefer sa astept si sa joc o capodopera din toate punctele de vedere.

Quote Originally Posted by MonkY View Post
Catalin Petre, ai cam uitat WiiU-ul, care vine anul viitor. Ce te faci daca iese GTA V exclusiv WiiU?
Niciodata, si asta pentru ca Wii si jocurile hardcore nu au prea multe in comun, iar lansarea unui joc GTA pe o consola noua (si, probabil, nu foarte asteptata de gamerii hardcore) ar insemna un esec financiar.

Quote Originally Posted by Nestea View Post
Daca deja lucreaza la el deci e clar ca apare la anul.
Citisem undeva ca s ar putea sa avem un oras european parca Londra sau Paris.
Nu cred ca o sa fie o mare diferenta din punct de vedere vizual dar macar o sa fie mai mult ca sigur asemanator cu LA Noir deci o sa avem mimica fetei foarte realista
Nu e atat de clar ca apare la anul. La GTA IV s-a lucrat din Noiembrie 2004, versiunea de Xbox 360 a fost confirmata la E3 2006, iar jocul a fost lansat abia in Aprilie 2008, deci cam 2 ani diferenta.

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Vezi MadWorld pentru Wii. Daca nici ala nu e violent...
Si ce vanzari a avut MadWorld? Cateva zeci/sute de mii de unitati. Probabil ca o versiune de Xbox 360/PS3 ar fi vandut cel putin 1-2 milioane de exeplare.

Eu imi mentin parerea de mai sus. Pana la urma exista deja 3 jocuri GTA construite pe acelasi engine (asta daca consideram cele 2 DLCuri alte jocuri), si a trecut ceva timp de la lansarea GTA IV... Asteptam 2 Noiembrie si vedem atunci.