Single post: Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)
-
Member

Originally Posted by
Khufu
Lasa ca o sa vina baietii veseli sa spuna ca nu e nimic josnic in asta, bla bla, Activison e DUMNEZEU, nu e josnic ca pun umarul la cresterea ratei obezitatii/sedentarismului prin campania cu Doritos si Mountain Dew, mic dejunul campionilor. Copiii sunt victime sigure, cine altcineva sa fie uber extaziat de double XP plus "haleala"?
McDonalds ofera de ani de zile jucarii pt a-i atrage pe copii spre mancarurile fast-food. Nici mie nu-mi place, dar asta-i capitalismul, profit cu orice pret, inclusiv cu pretul sanatatii populatiei de orice varsta. Parintii responsabili stiu la ce tentatii nesanatoase sunt supusi copiii intr-o societate de consum si trebuie sa faca tot posibilul sa-i fereasca. Daca le cumpara un joc cu cifra 18/rated MATURE mare pe coperta, atunci sunt iresponsabili si cu siguranta copiii lor se vor `bucura` de `minunatiile` capitalismului indiferent daca vor fi incurajati de Activision sau nu.
Cat despre asta cu MW3 cu un dolar + BF3, incercare disperata. Daca Activision era o tipa, se dezbraca in mijlocul strazii ca sa distraga atentia de la tipa de langa ea care arata mult mai bine.
Si care-i problema? E ceva josnic in asta? Ei iti ofera o optiune pe cheltuiala lor, atata tot. Daca iti place jocul, nu te pune nimeni sa-l schimbi. Eu mi-as dori cat se poate de sincer ca TOATE companiile rivale de jocuri sa procedeze asa, ar insemna sa dau per total mai putini bani pe jocuri si sa nu ma mai complic cu anunturi pentru second hand.