Am jucat cateva ore bune de campanie single si sincer astept sa se termine odata, ca mi se pare slabana tare. Bineinteles ca e pe sistemul "flashback", dar facut in asa fel incat pierzi firul dupa vreo ora. Adica ajungi pur si simplu "ok, misiune cu tancul acuma? Asa sa fie. Acuma cu avionul? Ok." Inca nu-mi dau seama ce nu le-a placut developerilor la campania din BC1 de au renuntat cu totul la reteta aia. Camp deschis, posibilitati nenumarate de abordare etc etc. Ma rog..

La control is de acord cu Witchalok, nu reusesc sa-l setez incat sa fiu 100% multumit. La BC2 am dat din prima senzitivitatea la maxim si era totul ok. Aici fuge tinta de nu stii ce-i cu tine daca treci de jumatate la senzitivitate. Daca o scazi, parca se misca prea greu; inca nu am gasit o setare echilibrata.

In ceea ce priveste server browserul, din nou nu inteleg ce nu era bine la versiunea precedenta. Strangeai squadul in meniu, alegeai nivelul si te distrai. Tare da' taaare mi-e teama ca cei de la EA au fost lasati sa se bage prea tare in seama la B3, deja prea multe chestii la jocul asta care nu au sens. Am totusi incredere ca multiplayerul o sa-l salveze, astept acuma sa faca colegii de squad rost de joc si sper sa fie bine