Single post: Battlefield 3
-
28-10-2011 08:16 #1389 SP
Member
Diesel, server browserul ala e bun. Sa nu mai ai surpriza sa nimeresti pe harti goale. Macar asa stii ca o sa ajungi pe unul plin.
Dar nu-mi dau seama daca iconita cea mai din dreapta, ca de "semnal" indica ping-ul sau nu, dar aseara fu lag la greu.
Cum zicea cineva pe aici, mult mai evident pe harti cu avioane si vehicule.
Asta asa ca "rubber-banding". Am avut si destule frame rate drops urate.
Am avut ieri destule probleme si cu squad-uri. Din server browser nu prea vrea sa te puna in aceaasi echipa (chiar daca era loc destul intr-una din ele), dar din quick match merge mai bine.
Daca pentru mine BC2 era un 9/10 (are totusi destul probleme cu hit markers si lag) asta e de un 7/10.
Graficii ii dau un 6/10
In incheiere un sfat pentru colegii mei consolisti.
1. Jucati inginer
2. Deblocati mines
3. ????
4. Profit
Ori sunt multi "noobi" care nu au mai jucat BF, ori a "uitat" lumea de ele. Dar e minunat sa vezi cate un double kill cand te astepti mai putin si sa iei 400 de puncte dintr-un foc 
Si nici macar nu trebuie sa te straduiesti sa le ascunzi foarte tare, poti pune direct in mijlocul drumului ca nu stiu sa se uite dupa ele.
Dar am impresia ca trebuie puse 3. 2 cred ca doar da disable la un tanc, 3 e insta kill.
Daca vedeti un tanc care sta pe loc si va puteti apropia, puneti minele langa el, departati-va si aruncati o grenada peste ele. O sa faca BOOM!
Inca un tip: daca vreti sa doborati avioane/elicoptere cu Stinger-ul, faceti lock-on si apoi iesiti din zoom fara sa trageti. Aia or sa creada ca ati tras si o sa dea flares. Lock-on din nou si doborati-i.
L.E.: Doamne ce guvizi sunt dice. Ma uitam pe battlelog. La descrierea A-91 spune asta:
"The bullpup configuration prevents the A-91 from mounting either a bipod or a foregrip."
Si care e a-l patrulea unlock pt arma asta? Foregrip