Single post: Reviste gaming pt consolisti

1. #4 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    am cumparat in urma cu vreo 3-4 zile ultimul numar din Edge si mi-a picat fata cand am vazut ca era numarul decembrie de anul acesta . La inceput nu am bagat de seama ca am crezut ca era December 2010 da dupaia mi-am dat seama si am ramas . Astia chiar ca se misca rapid: au lansat numarul pentru decembrie inainte ca luna noiembrie sa inceapa.

Au destul de multe review-uri (de la Dark Souls pana la Zelda Skyward Sword) si unele articole interesante (despre accesorii, making of... etc). E o revista foarte buna si la 5 lire numarul asta ofera 234 de pagini.

Am cumparat si revista Games™ tot la 5 lire luna trecuta. Nu a fost la fel de groasa (178 pag) da sincer mi-au placut unele articole mai mult: in primul rand ei scriu destul de mare nota si compara jocul respectiv cu unul mai bun si unul mai slab decat acesta, interviurile mi s-au parut mai interesante si au si o sectie de Retro gaming la sfarsitul revistei. La Edge m-am uitat la mai multe review-uri numa ca sa imi dau seama ca un patratel extrem de mic negru cu un numar in el chiar reprezinta nota jocului respectiv...

Luna viitoare poate o sa cumpar alta revista... poate PSM sau ceva ca dupa aceea sa vad care revista imi place cel mai mult si la care o sa raman de acuma. Cam toate costa 5 lire si faptul ca o revista e mai groasa decat alta nu inseamna intotdeauna ca e mai bogata in continut (Edge are de 9-10 ori mai multe reclame decat Games™... nu glumesc). Anyway ma bucur sa vad ca in Anglia gaming-ul e un lucru destul de serios (postere cu jocuri si chestii gaming related peste tot) si ca revistele de gaming au o trecere destul de mare aici, avand in vedere ca la unele chioscuri sunt de vanzare peste 7-8 reviste diferite din acest domeniu. Anyway o sa pun mai jos si ultima poza din Edge ca sa vedeti cam cum arata numarul din decembrie de anul asta (la Games™ am postat la thread-ul cu "Ce ne-am cumparat azi - carti").
    Attached Images Attached Images img_0306.jpg img_0305.jpg img_0304.jpg img_0303.jpg img_0302.jpg