Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
cumpara PSM editia de noiembrie ca au un anunt in exclusivitate despre un joc
pentru luna asta nu cred ca mai iau nimic....cu 5 lire pot sa imi iau mancarea pentru o zi, doua . Sa speram ca o sa posteze si pe internet stirea asta....de stiam dinainte (acuma mi ciuda ca nu stiam chiar daca Edge are deja review la Zelda si inca cateva jocuri foarte noi).

Mai este o revista super tare care parca e 7 sau 8 lire si ii zice RETRO. Are vreo 200 de pagini si e vorba doar despre jocuri retro. din pacate nu am vazut-o decat la chioscul de reviste de Luton Airport...aici in Bradford in 3-4 locuri nu il aveau, desi aveau Games, Edge, Xbox Magazine si altele. Poate e destul de rara pentru ca e o revista destul de noua (parca abia au lansat al 3lea numar). O sa mai caut si cand dau de ea o rasfoiesc un pic sa vad daca merita....

Iar numarul din noiembrie de la Edge l-am vazut pe la mijlocul lui septembrie, parca in aeroport. Nu stiu cum reusesc astia sa lanseze revistele lor cu o luna inainte de ceilalti. BTW numarul ala avea review la Skyrim? Ce nota a luat de curiozitate . Pentru ca ma mir ca in nr din Decembrie nu au review la Skyrim dar au la Dark Souls care oricum s-a lansat cu o luna inainte de TES V. Tin minte ca motivul principal pt care am luat revista Games era pentru ca avea scris ditamai pe coperta: The worlds first review for the spiritual successor of Demon's Souls (s-au ceva de genu). Cu asta m-au convins! uite ce bine vinzi un numar daca stii sa faci coperta interesanta