Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Battlefield 3
-
31-10-2011 03:06 #1508 SP
Senior Member
Am impresia ca fix cei de la DICE s-au saturat de reteta promovata pana acum, adica lupta in squad + vehicule. Am jucat in seara asta cateva ore de Conquest si parca jucam Team Deathmatch in Black Ops. Daca lumea s-a plans la Metro pe Rush, sa incercati harta Seine Crossing pe Conquest, sa vedeti acolo haos mai mare decat la orice meci de Rush. La Bad Company 2 au avut grija sa fie fiecare harta potrivita cu modul de joc (in primul an de la lansare), aici se pare ca nu au mai tinut cont; aceeasi harta e si de Rush si de Conquest, la gramada.
Stiu ca erau si la BC2 harti fara vehicule, chiar jucam destul de mult Arica, insa acolo mergea treaba pentru ca puteai sa te coordonezi in squad. Chiar daca nu erai cel mai bun pe asalt, puteai sa scoti punctaj chiar bun daca jucai rol de support cum trebuie. Situatia se mai schimba putin pe hartile de Conquest mai mari, dar acolo apare faza despre care spunea si cineva mai sus: mergi si tot mergi si te apuca dorul sa mai vezi pe cineva.