Nu mai joaca nimeni?

Eu incerc sa mai joc cate o ora dupa niste meciuri in BF3.

Am incercat sa fac un sorceror. Cam plictisitor, e prea overpowered la inceput. Vraja aia e one hit kill si ai 30.

Am incercat si un STR character. Am ajuns cu el pana la gaping dragon. Atacurile incete insa nu prea ma "coafeaza".

Am si un Cleric care pana acum e cel mai distractiv. Am reusit sa fac si ceva co-op. Stai cam 5-10 minute insa pentru un summon, sper sa vina patch-ul ala mai repede.
Momentan sunt level 22, trebuie sa ajung la 30 pentru ca mai am nevoie de 8 puncte in faith ca sa intru in Sun covenant. Divine Claymore (doar +1 momentan) + full Elite Knight Set (cu Havel's Ring sunt sub 50%). Merge de minune.
Nu stiu insa pe ce arma sa merg. Claymore-ul e un monstru de arma, R2-ul ala e devastator, are super range (asa am reusit sa-l omor pe Havel, stai aproape de el, cand duce arma in spate pentru un hit te dai si tu inapoi, retaliezi cu un R2).
Dar as vrea totusi ceva mai rapid. Ma gandeam dual claws doar pentru factorul "cool" . Dar trebuie sa intru in forest covenant.
Sau un Divine Great Schythe. Un Murakumo? (cere 28 str din pacate dar cica e surprinzator de rapid).