Quote Originally Posted by -=Gamer X=- View Post
Nu este furt, atata timp cat nu intentionezi sa cumperi produsul niciodata. Ti-am raspuns.

E ca si cum ai privi in vitrina sau ai descarca de pe Internet imaginea unei picturi de-a lui Van Gogh care e la vanzare. Dupa mentalitatea ta si a multora din pacate, iti este interzis.....ai voie doar sa cumperi originalul.

Wake up !!
nu vreau sa fiu nesimtit, dar cum ati reusit sa treceti prin viata cu aceasta mentalitate? daca nu sesizati ce ineptii puteti scrie, atunci imi pare rau. mi-as ruga colegii sa nu va mai raspunda de acum incolo, ca evident ori sunteti troll, ori sunteti pe fixat pe o idee... (nu are rost sa-i atribui un adjectiv, sunt sigur ca majoritatea stiu ce ar trebui sa fie acolo)

LE: pirateria exista si va exista tot timpul, dar mi se pare penibil si extrem de rusinos sa afirmi si sa sustii pe un site care incearca din rasputeri sa fac un lucru bun in tara asta amorala, mai exact sa promoveze mentalitatea occidentala de a achizitiona originale pentru a-i rasplati pe cei care creaza aceste jocuri, ca pirateria e ok si ca nu este furt. felicitari