Single post: Battlefield 3
-
03-11-2011 23:41 #1595 SP
Member
Probabil a tras cu un javelin. Un hit ar trebui sa disable un tanc dar totusi mai degraba 50% decat 30%. Poate ai primit doua dar pe una n-ai observat-o.
Hartile in jocul asta sunt cur. Ori sunt prea mari si nu se intampla nimic, ori sunt prea mici si e killfest. Doar 3 mi se par echilibrate, Canals, Seine crossing si Tehran highway (care oricum nu-mi place). Island aia si cu Firestorm daca apuci sa faci 10 killuri esti as. In rest alergi ca tampitul intre flag-uri, in timp ce incerci sa te feresti de camperi.
Metro cu bazaar sunt incredibil de prost gandite.
Momentan prefer rush, pentru ca in conquest e aberant.
In legatura cu avut rabdare. Am rabdare cu Dice sa scape de rubberbanding, de input lag, de faptul ca nu poti sa urci o treapta de 20 cm fara sa sari, ca nu sare intotdeauna peste obstacole daca nu dai sprint, problemele cu sunet si cu squad, etc.
Dar jocul e tampit ca design. Eu nu-mi dau seama la ce sunt bune jets. Tot meciul doar se omoara unele pe celalate. Primesc si niste bombe air-soil dar nu le are nimeni inca? Elicopterele tot pe acolo sunt, mi se par inutile pentru land targets.
Nu distrug tancuri, nu armeaza m-commuri, nu cuceresc flags. Si pe langa faptul ca sunt super mici hartile, mai sunt si 4-6 oameni in aer, si inca pe atatia care campeaza spawn-ul.
O mie de unlocks pe care nu le foloseste nimeni. Lasere si lanterne. Nu poti sa faci nimic intre runde (ca in BC2 de altfel). Faptul ca daca ai scazut sub 50% health in vehicol si nu esti inginer ai pus-o. etc etc.