Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Battlefield 3
-
11-11-2011 13:23 #1648 SP
Member
De ce va apucati mah sa comentati daca sunteti paraleli cu subiectul?
Credeti ca noi restul suntem batuti in cap? Nu stim de lag-ul provocat de conexiune/server? Sau ce sunt alea ms? Apropo se numesc mili secunde, nu milli seconds, ca doar suntem romani, ce naiba.
Joc pe PS3 de prin 2007.
Acum o luna jucam BC2 cu aceeasi conexiune, pe acelasi TV, cu aceeasi consola.
Avea BC2 input lag? NU. Are BF3 input lag? DA.
E input lag. Nu e lag de la conexiune, nu e de la TV, e input lag. E clar?
Dintr-un motiv oarecare, se rezolva daca schimbi rezolutia pe 576p. Tind sa cred ca nu are legatura cu frame drops pentru ca eu nu am observat. Pur si simplu controlul e in bataie de joc daca joci in 720p. Nu apare la toate consolele (cred, poate unii doar nu-si dau seama), dar apare doar la PS3 si nu si la XBox.
DICE, niste retardati cu acte, au avut tupeul sa-i raspunda unui user pe twitter ca probabil "is on crack" cand a zis ca exista input lag*. Ca mai apoi sa spuna si ei ca intr-adevar e o problema si ca daca schimbi rezolutia se rezolva.* E o solutie temporara.
* asa am citit pe diverse forumuri, inclusiv cel oficial. Nu am cont de twitter si nu am vazut conversatiile.