Single post: Battlefield 3
-
11-11-2011 15:37 #1651 SP
Senior Member
Cineva sa mi dea un pistol ca sa ma impusc in cap. Asa este oamenilor. E de la monitor! E de la cablul HDMI! Ba nu, este controllerul stricat, imi trebuie Dualscock 3 albastru rozaliu, asta negru are lag! Jocul este impecabil si se misca perfect, noi suntem aia prosti.
Astia care nu observa ca este lag la control sunt mai mult ca sigur ca sunt casual players (baga 2 ore de joc duminica). Problema este prezenta la toate consolele, pe toate televizoarele si la toate zonele de joc. Unii o observa, majoritatea nu (si majoritatea aia se imparte in mai mult catergorii de oameni. nu voi spune categoriile pentru ca nu vreau sa primesc ban).
@Pisboy: Te rog nu ma fa fanboy COD pentru ca nu sunt
. Vorbesti in necunostinta de cauza.
@AndyZ: Acolo e LAG ul de internet. Revolutionarul Hit Detection, perfectul si omnipotentul, de care tot vorbeau ei atat in campania de promovare se pare ca este mai prost decat cel din BC2 (care de altfel e un zeu in comparatie cu asta). Oricum problema sta in lag. El te impusca si vede ca mori cat esti in picioare, tu vezi ca te ai aruncat sub o caramida si mori cand esti in crouch, dar asta se intampla in acelasi timp.
@StaTich: Cand eu platesc 200 lei pe un joc, ma astept sa primesc un joc de 200 lei. Nu un joc al carui calitatea poate fi comparata cu cele de 15$ de pe PSN. Ma astept sa aiba bug uri, dar genul de bug care sa ma determine sa schimb rezolutia consolei si sa fac eu alta tweak uri pentru a l face jucabil. Daca vroiam asta, ramaneam la PC. Eu vreau sa bag jocul in consola si sa dau doar Start inainte de Main Menu.
@lucian43: "consolele noastre amarate" te asigur eu ca duc muuuult mai mult decat un BF3. Problema nu este a consolei ci a jocului prost optimizat. Jocul a fost facut pt PC si portat pe console. La BC2 a fost exact invers.
Nu mai vreau absolut nimic de la jocul asta decat sa rezolve input lag ul, la restul ma pot adapta.