Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
@Witchalok, Mariusik posibil si ca trecerea de la 400+ de ore in BC2 direct la BF3 fara un pic de pauza intre sa fie cea care agraveaza sesizarea input lag-ului. Eu joc Battlefield de cand exista 1942, bine nu am mii de ore la activ dar am trecut prin fiecare joc al seriei (da, inclusiv 2142). Intre BC2 si BF3 insa am avut o pauza considerabila, probabil nu simt asa mult input lag-ul de care vorbiti voi. E treaba de acomodare, dar, daca zici ca-i problema stiuta de DICE si luata in considerare, inseamna ca e ceva serios si sper sa o rezolve cumva intr-un patch viitor. Precum am zis, e pacat sa nu se joace minunatie de joc tocmai din cauza unui amanunt infim.
Conform statisticilor mele nu am mai intrat in BC2 din 12 Septembrie (luna in care nici nu am deschis consola). Pe langa asta, din ianuarie pana in august am jucat foarte putin, sa zicem o medie de 5-6 zile/luna, 2-3 ore/zi. Si avand in vedere ca eu anul trecut imi pierdeam indemanarea dupa numai o saptamana de pauza, zic ca intr o luna in care nu m am atins de consola am cam "uitat" sa joc.
Pe langa asta a iesit BF3 Beta in care iar am sesizat delay, mai mic decat acum ce i drept, dar era prezent oricum. Iar dupa a aparut varianta retail care o gasesc nejucabila in 720p.

Orele alea multe care le am in BC2 le am facut in perioada Martie 2010 - Iulie 2010, cand ajunsesem la level 50 si mi am pierdut din interes.

Eu nici Killzone 2 nu am putut sa l joc din cauza lagului. Chiar daca zic unii ca greutatea pe care avea playerul ii dadea jocului o nota de realism, eu l am considerat lag si n am jucat mai mult de cateva saptamani.
La Killzone 3 a fost aceeasi problema. Input lag la joc. Resistance 3 a avut si el putin input lag.

De asta urlam eu pe aici acum cateva luni ca BC2 a fost jocul cu cel mai bun gameplay pe care l am jucat vreodata. Nu avea lag absolut deloc. La asta se adaugau celalate elemente de gameplay care au dus jocul pe locul 1 in topul meu personal.