Quote Originally Posted by spooky1 View Post
voi speculati ca noile console xBox si PS4 undeva pe la vreo 3000 ron))))))n-o sa le cumpere nici dracu..daca astea actuale sunt 1000 eu cred ca urmatoarea generatie nu are voie sa depaseasca 2000 ron..
Astea actuale sunt la 1000 dupa o gramada de ieftiniri de la aparitie, ambele console au deja peste 5 ani pe piata. In caz ca n-ai stiut PS3 a costat 600 dolari cand s-a lansat. Apoi s-a tot ieftinit periodic (cam de 2 ori pe an). Ultima reducere a fost de la 299 dolari la 249 dolari.

In rest ce-ar mai fi de zis... PS4 apare 100% in toamna-iarna 2012 sau cel tarziu in primavara 2013, pot paria orice pe asta. Ca nu se va numi PS4 e alta discutie, cunoscatorii stiu despre ce vorbesc

XBOX 720 (sau cum se va numi) ar trebui sa apara mai repede ca sa respecte "traditia". Insa de asta nu-s sigur. Oricum o sa apara un pic inainte sau un pic dupa, n-o sa stea Microsoft sa vada cum Sony face vanzari la greu.

Cat despre hardware...tehnologia evolueaza prea repede ca sa stim ce va contine fiecare consola, pararea mea e ca nici inginerii cei mai buni de la Microsoft sau Sony nu stiu 100% sigur ce configuratia vor avea urmatoarele console. Un lucru e sigur: vor fi mult mai puternice decat de 2 ori ca si consolele actuale(ca tot am citit pe thread o opinie care spunea ca XBOX 720 va fi doar de 2 ori mai rapida).

Oameni buni, ganditi-va ca in XBXOX360 avem o placa video echivalenta cu X1950Pro... Si daca ar pune o placa video echivalenta cu Radeon4870 (mult, mult invechita deja) si ar fi de vreo 4 ori mai rapida... Nu mai vorbesc de PS3 care are un 7600GT modificat, practic e un 7900GT cu bus pe 128 biti.