Din pacate m-am cam lamurit de pe vremea lui Dragon Age, ca la jocurile astea PC si the way to go.
A fost misto si pe PS3, dar uitandu-ma la filmulete cu gameplay pe PC, aveai mult mai multe avantaje (camera, mods, optimizari grafice etc.).
De asemenea si la GTA4, exista un reality mod sau ceva in genul asta, arata demential. Schimba complet look-ul jocului.

Iar pe PC probabil ca il voi juca legat la televizor in 1080p, cu un controller in mana. Am inteles ca si pe PC se joaca foarte bine cu controllerul de x-box (poate chiar mai bine decat m+k). Sper sa mearga la fel de bine (poate cu un pic de tinkering din partea mea) si dualshock-ul.

Si pe langa mod-urile estetice, dupa ce termini jocul (asa cum a fost gandit de developeri) intra cele "functionale", care pot schimba complet jocul (arme si vraji noi, inamici noi, etc.)
Citeam chiar azi pe Kotaku ca cica e un mod care inlocuieste toti paienjenii din joc cu ursi. Pentru cei cu arahnofobie

Cel mai probabil e ca il voi lua pe PS3 in curand, si cand va fi sa-mi fac un PC pentru jucat, il voi astepta sa fie la sales pe Steam.